Történelem: a régi Han Solo találkozott az újjal

FILM
2018 május 14., 08:06
comments 77

Jövő csütörtökön jön a Solo – Egy Star Wars-történet, ezzel kapcsolatban adott interjút Alden Ehrenreich, aki Han Solót alakítja a filmben. El is mondta, hogy Harrison Ford, az eredeti Han Solo tréfásan azt tanácsolta neki: ha bárki kérdezi, elmondott neki mindent, amit tudnia kell, és nem mondhat semmi mást.

Ám az interjú egy pontján egyszer csak besétált maga Ford, és mint kiderült, nem hiába járt tavalyelőtt Magyarországon, a magyar olvasók most igazán örülhetnek, ugyanis a jelek szerint tanult tőlünk egyet s mást:

link Forrás

Na jó, valójában azt mondta, hogy: „Szálljál ki a székemből! Szálljál ki az életemből!”, majd megölelték egymást. Itt lehet megnézni a teljes jelenetet, igazán jópofa, megható, szívszorító, Star Wars-os:

link Forrás

(Vulture)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.