Vasvillával ölte meg a kismalacot

Április 15-én 17:40 körül azzal hívta fel a rendőrséget egy debreceni lakos, hogy egy kertes ház udvarán egy férfi bántalmazott egy állatot.

A rendőrök a helyszínre mentek, és az adatgyűjtés után bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták T. Jánost, és előállították a kapitányságra.

Az 59 éves férfi a megalapozott gyanú szerint egy vasvillát szúrt egy malac hátába, majd a lábainál fogva felemelte a sertést, földhöz vágta, majd a disznóólba dobta. Az állat a bántalmazásba belepusztult.

Fotó: police.hu

A nyomozók kihallgatták a debreceni férfit, aki beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy ideges lett az állatra, amikor az kiszabadult az ólból, ahová nem tudta visszaterelni.

T. Jánossal szemben a napokban fejezték be az állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, és ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.