Vasvillával ölte meg a kismalacot

ÁLLAT
2018 május 15., 8:13
comments 107

Április 15-én 17:40 körül azzal hívta fel a rendőrséget egy debreceni lakos, hogy egy kertes ház udvarán egy férfi bántalmazott egy állatot.

A rendőrök a helyszínre mentek, és az adatgyűjtés után bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták T. Jánost, és előállították a kapitányságra.

Az 59 éves férfi a megalapozott gyanú szerint egy vasvillát szúrt egy malac hátába, majd a lábainál fogva felemelte a sertést, földhöz vágta, majd a disznóólba dobta. Az állat a bántalmazásba belepusztult.

photo_camera Fotó: police.hu

A nyomozók kihallgatták a debreceni férfit, aki beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy ideges lett az állatra, amikor az kiszabadult az ólból, ahová nem tudta visszaterelni.

T. Jánossal szemben a napokban fejezték be az állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, és ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt