Arany gyűrűt talált az utcán, el akarta adni, vádat emelhetnek ellene

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki egy talált gyűrűt zálogházba adott - írja a police.hu.

Jogtalan elsajátítás vétség 

elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 39 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított még 2017 novemberében, a miskolci Petneházy utcában talált egy arany karikagyűrűt, amivel sajátjaként rendelkezett. Az ékszert nem adta le a hatóságoknál, nem adta vissza jogos tulajdonosának, hanem beadta egy zálogházba. 

A nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy 

aki a talált értékeket nem adja le a hatóságoknál vagy nem szolgáltatja vissza jogos tulajdonosának, az bűncselekményt követ el.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.