Egymilliárdért épít szállodát Fonyódon a Tiborcz-közeli sportegylet

955 millióért épít háromcsillagos szállodát Fonyódon a Pelso Polgári Sportegyesület, derült ki a szerdai Közbeszerzési értesítőből, számol be a Hvg.hu

De mi ebben a hír? 

  • A sportegyesület sporttevékenységet nem végez, de tulajdonosa Tiborcz István üzlettársa. Kovács Ferenc, akihez be van jegyezve az egylet, a Tiborczék által megvett keszthelyi kikötőt üzemeltető cég vezérigazgatója és résztulajdonosa.
  • A szálloda telkét amúgy elég fura körülmények között értékesítette tavaly a fonyódi önkormányzat. 
  • A kivitelezéssel megbízott H & H Development Kft. idén márciusig csak számítógép alkatrészekkel és szoftverekkel foglalkozott. Tavalyi árbevétele alig volt harmincmillió. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.