Egymilliárdért épít szállodát Fonyódon a Tiborcz-közeli sportegylet

955 millióért épít háromcsillagos szállodát Fonyódon a Pelso Polgári Sportegyesület, derült ki a szerdai Közbeszerzési értesítőből, számol be a Hvg.hu

De mi ebben a hír? 

  • A sportegyesület sporttevékenységet nem végez, de tulajdonosa Tiborcz István üzlettársa. Kovács Ferenc, akihez be van jegyezve az egylet, a Tiborczék által megvett keszthelyi kikötőt üzemeltető cég vezérigazgatója és résztulajdonosa.
  • A szálloda telkét amúgy elég fura körülmények között értékesítette tavaly a fonyódi önkormányzat. 
  • A kivitelezéssel megbízott H & H Development Kft. idén márciusig csak számítógép alkatrészekkel és szoftverekkel foglalkozott. Tavalyi árbevétele alig volt harmincmillió. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.