Mirkóczki: Ott lebeg fölöttünk az ÁSZ büntetése, ami nem reccsentheti meg a pártot

POLITIKA
2018 május 16., 18:17

"Komoly probléma," a pénzhiány mondta a Jobbik szóvivője az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Mirkóczki Ádám emlékeztetett: ott lebeg fölöttük az ÁSZ, szerintük jogtalan, 663 millió forintos büntetése,

"és nem tudjuk, hogy mikor kapják meg a zöld lámpát. Nekünk készen kell állni, de az olyan szinten nem reccsentheti meg a pártot, hogy az például működésképtelenné váljon."

A párt délutáni közleményét, hogy anyagi okok miatt nem indítanak jelöltek a két budapesti időközi választáson, Mirkóczki úgy kommentálta, hogy ami pénze volt a Jobbiknak, azt beletolták az országgyűlési választás kampányába, mivel egyszerre több helyen is lesz most választás, prioritást kellett találni. A fővárost elengedték, de

Tiszavasváriban, ahol jobbikos polgármesterből lett országgyűlési képviselő, "nem tehetjük meg, hogy feladjuk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.