Mirkóczki: Ott lebeg fölöttünk az ÁSZ büntetése, ami nem reccsentheti meg a pártot

"Komoly probléma," a pénzhiány mondta a Jobbik szóvivője az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Mirkóczki Ádám emlékeztetett: ott lebeg fölöttük az ÁSZ, szerintük jogtalan, 663 millió forintos büntetése, 

"és nem tudjuk, hogy mikor kapják meg a zöld lámpát. Nekünk készen kell állni, de az olyan szinten nem reccsentheti meg a pártot, hogy az például működésképtelenné váljon."

A párt délutáni közleményét, hogy anyagi okok miatt nem indítanak jelöltek a két budapesti időközi választáson, Mirkóczki úgy kommentálta, hogy ami pénze volt a Jobbiknak, azt beletolták az országgyűlési választás kampányába, mivel egyszerre több helyen is lesz most választás, prioritást kellett találni. A fővárost elengedték, de

Tiszavasváriban, ahol jobbikos polgármesterből lett országgyűlési képviselő, "nem tehetjük meg, hogy feladjuk."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.