Mirkóczki: Ott lebeg fölöttünk az ÁSZ büntetése, ami nem reccsentheti meg a pártot

"Komoly probléma," a pénzhiány mondta a Jobbik szóvivője az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Mirkóczki Ádám emlékeztetett: ott lebeg fölöttük az ÁSZ, szerintük jogtalan, 663 millió forintos büntetése, 

"és nem tudjuk, hogy mikor kapják meg a zöld lámpát. Nekünk készen kell állni, de az olyan szinten nem reccsentheti meg a pártot, hogy az például működésképtelenné váljon."

A párt délutáni közleményét, hogy anyagi okok miatt nem indítanak jelöltek a két budapesti időközi választáson, Mirkóczki úgy kommentálta, hogy ami pénze volt a Jobbiknak, azt beletolták az országgyűlési választás kampányába, mivel egyszerre több helyen is lesz most választás, prioritást kellett találni. A fővárost elengedték, de

Tiszavasváriban, ahol jobbikos polgármesterből lett országgyűlési képviselő, "nem tehetjük meg, hogy feladjuk."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.