Mirkóczki: Ott lebeg fölöttünk az ÁSZ büntetése, ami nem reccsentheti meg a pártot

"Komoly probléma," a pénzhiány mondta a Jobbik szóvivője az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Mirkóczki Ádám emlékeztetett: ott lebeg fölöttük az ÁSZ, szerintük jogtalan, 663 millió forintos büntetése, 

"és nem tudjuk, hogy mikor kapják meg a zöld lámpát. Nekünk készen kell állni, de az olyan szinten nem reccsentheti meg a pártot, hogy az például működésképtelenné váljon."

A párt délutáni közleményét, hogy anyagi okok miatt nem indítanak jelöltek a két budapesti időközi választáson, Mirkóczki úgy kommentálta, hogy ami pénze volt a Jobbiknak, azt beletolták az országgyűlési választás kampányába, mivel egyszerre több helyen is lesz most választás, prioritást kellett találni. A fővárost elengedték, de

Tiszavasváriban, ahol jobbikos polgármesterből lett országgyűlési képviselő, "nem tehetjük meg, hogy feladjuk."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.