Mirkóczki: Ott lebeg fölöttünk az ÁSZ büntetése, ami nem reccsentheti meg a pártot

POLITIKA
2018 május 16., 18:17

"Komoly probléma," a pénzhiány mondta a Jobbik szóvivője az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Mirkóczki Ádám emlékeztetett: ott lebeg fölöttük az ÁSZ, szerintük jogtalan, 663 millió forintos büntetése,

"és nem tudjuk, hogy mikor kapják meg a zöld lámpát. Nekünk készen kell állni, de az olyan szinten nem reccsentheti meg a pártot, hogy az például működésképtelenné váljon."

A párt délutáni közleményét, hogy anyagi okok miatt nem indítanak jelöltek a két budapesti időközi választáson, Mirkóczki úgy kommentálta, hogy ami pénze volt a Jobbiknak, azt beletolták az országgyűlési választás kampányába, mivel egyszerre több helyen is lesz most választás, prioritást kellett találni. A fővárost elengedték, de

Tiszavasváriban, ahol jobbikos polgármesterből lett országgyűlési képviselő, "nem tehetjük meg, hogy feladjuk."

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.