Orbán találkozott "régi barátjával, a Fidesz régi támogatójával", Berlusconival

POLITIKA
2018 május 16., 17:13

Alighogy lemaradt a magyar miniszterelnök az Európai Néppárt tanácskozását követő csoportképről, máris megérkezett Havasi Bertalan beszámolója a szerda délutánról. Az MTI által közzétett hivatalos hangulatjelentés szerint az EU és a nyugat-balkáni országok csütörtöki szófiai csúcstalálkozója előtt

Orbán Viktor találkozott "régi barátjával, a Fidesz régi támogatójával", Silvio Berlusconival, akivel "az európai politika aktualitásairól tanácskoztak."

link Forrás

Orbán egyeztetett és egyetértett még a holland Kereszténydemokrata Tömörülést vezető Sybrand van Haersma Bumával, akivel leszögezték: "Európa jövője csak a keresztény kultúra megőrzésével képzelhető el." A magyar miniszterelnök ezt követően a macedón VMRO-DPMNE párt vezetőjével, Hrisztijan Mickoszkival értett egyet: minél előbb csatlakozzon Macedónia az EU-hoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.