Orbán találkozott "régi barátjával, a Fidesz régi támogatójával", Berlusconival

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Alighogy lemaradt a magyar miniszterelnök az Európai Néppárt tanácskozását követő csoportképről, máris megérkezett Havasi Bertalan beszámolója a szerda délutánról. Az MTI által közzétett hivatalos hangulatjelentés szerint az EU és a nyugat-balkáni országok csütörtöki szófiai csúcstalálkozója előtt

Orbán Viktor találkozott "régi barátjával, a Fidesz régi támogatójával", Silvio Berlusconival, akivel "az európai politika aktualitásairól tanácskoztak."

Orbán egyeztetett és egyetértett még a holland Kereszténydemokrata Tömörülést vezető Sybrand van Haersma Bumával, akivel leszögezték: "Európa jövője csak a keresztény kultúra megőrzésével képzelhető el." A magyar miniszterelnök ezt követően a macedón VMRO-DPMNE párt vezetőjével, Hrisztijan Mickoszkival értett egyet: minél előbb csatlakozzon Macedónia az EU-hoz. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.