Soha nem volt mélyebben a magyar bajnokság, mint most

futball
2018 május 16., 07:57
comments 222
photo_camera Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Közzétette a nemzeti labdarúgó ligák új rangsorát az UEFA. A magyar bajnokság az európai lista 36. helyén áll, az előző évadnál is 3 hellyel hátrébb. Ennél rosszabbul még egyszer sem álltunk, ugyanilyen helyezéssel egyedül csak a 2009/2010-es évadban, tehát 9 éve kellett beérnünk - írja a mfor.hu.

Hiába áramlik soha nem látott mennyiségű pénz a magyar fociba, a szomszédos országok bajnokságai közül mindegyik megelőzi az OTP Bank Ligát. Legelőrébb az osztrákok (11.) és az ukránok (8.) állnak az 55 tételes listán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.