Soha nem volt mélyebben a magyar bajnokság, mint most

Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Közzétette a nemzeti labdarúgó ligák új rangsorát az UEFA. A magyar bajnokság az európai lista 36. helyén áll, az előző évadnál is 3 hellyel hátrébb. Ennél rosszabbul még egyszer sem álltunk, ugyanilyen helyezéssel egyedül csak a 2009/2010-es évadban, tehát 9 éve kellett beérnünk - írja a mfor.hu.

Hiába áramlik soha nem látott mennyiségű pénz a magyar fociba, a szomszédos országok bajnokságai közül mindegyik megelőzi az OTP Bank Ligát. Legelőrébb az osztrákok (11.) és az ukránok (8.) állnak az 55 tételes listán.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.