Egy másik videó arról, ahogy 20 másodperc alatt kifosztják az Andrássy úti iStyle-t, de itt már a laptopokat is viszik

bűnügy
2018 május 17., 18:41
comments 150

Nem sokkal azután, hogy a rendőrség a lakossághoz fordult az Andrássy úti iStyle három kifosztóját keresve, egy újabb lopás ügyében is jelentkeztek.

A BRFK VI. kerületi Rendőrkapitánysága szintén lopás miatt, szintén ismeretlen tettesek ellen nyomoz. A rendelkezésre álló adatok szerint április 16-án 2:34-kor már 4 ismeretlen személy tört be a VI. kerületi üzletbe, és ekkor már az iPhone-ok mellett laptopokat is magukkal vitték.

Ők is testtel törtek be az – ekkor már (hiába) megerősített – kapun, és őket is a biztonsági kamera vette fel a szintén 20 másodperces fosztogatást.

link Forrás
  • Az egyikük kb. 160 centis, a bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, sálat, kék kabátot, terepmintás nadrágot és fekete cipőt viselt.
  • A másik kb. 170 cm magas, az elkövetéskor fekete símaszkot, fekete felsőt, kék nadrágot és fehér cipőt viselt.
  • A harmadik kb. 175 centiméteres, ő a bűncselekmény elkövetésekor szintén fekete símaszkot, narancssárga csíkos szürke felsőt, az oldalán fehér csíkos fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.
  • A negyedik kb. 185 centiméter magas, az elkövetéskor fekete símaszkot, sárga csíkos fekete felsőt, bordó nadrágot és zöld cipőt viselt.

(police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.