Egy másik videó arról, ahogy 20 másodperc alatt kifosztják az Andrássy úti iStyle-t, de itt már a laptopokat is viszik

Nem sokkal azután, hogy a rendőrség a lakossághoz fordult az Andrássy úti iStyle három kifosztóját keresve, egy újabb lopás ügyében is jelentkeztek.

A BRFK VI. kerületi Rendőrkapitánysága szintén lopás miatt, szintén ismeretlen tettesek ellen nyomoz. A rendelkezésre álló adatok szerint április 16-án 2:34-kor már 4 ismeretlen személy tört be a VI. kerületi üzletbe, és ekkor már az iPhone-ok mellett laptopokat is magukkal vitték.

Ők is testtel törtek be az – ekkor már (hiába) megerősített – kapun, és őket is a biztonsági kamera vette fel a szintén 20 másodperces fosztogatást.

  • Az egyikük kb. 160 centis, a bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, sálat, kék kabátot, terepmintás nadrágot és fekete cipőt viselt.
  • A másik kb. 170 cm magas, az elkövetéskor fekete símaszkot, fekete felsőt, kék nadrágot és fehér cipőt viselt.
  • A harmadik kb. 175 centiméteres, ő a bűncselekmény elkövetésekor szintén fekete símaszkot, narancssárga csíkos szürke felsőt, az oldalán fehér csíkos fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.
  • A negyedik kb. 185 centiméter magas, az elkövetéskor fekete símaszkot, sárga csíkos fekete felsőt, bordó nadrágot és zöld cipőt viselt.

(police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.