Egy videó arról, ahogy 20 másodperc alatt kifosztják az Andrássy úti iStyle-t

A BRFK VI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint február 5-én 3:50-kor három ember betört a terézvárosi boltba, és onnan iPhone-okat loptak. Az elkövetőkről készült biztonsági kamerás felvételen látható, hogy saját testükkel törték át az Andrássy úti iStyle kapuját:

Íme a behatolás és az utána következő totyogás pillanata:

Gif: police.hu
  1. Az első személy kb. 165 cm magas, az elkövetéskor kék sapkát, fekete sálat, szürke felsőt és kék nadrágot viselt.
  2. A társa kb. 170 centis, a bűncselekmény elkövetéskor fekete sálat, piros kapucnis dzsekit, kék nadrágot és fehér cipőt viselt.
  3. A harmadik tolvaj szintén kb. 170 cm, és az elkövetéskor fekete felsőt, oldalán piros csíkos fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.
A felvételek alapján a laptopokhoz hozzá sem nyúltak.Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Aki felismeri őket, forduljon a VI. kerületi Rendőrkapitánysághoz. (police.hu)

Frissítés: áprilisban már négyen fosztották ki a boltot, de akkor már a laptopokat is vitték. A rendőrség abban az ügyben is keresi az elkövetőket.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.