65 év rendszeres gyakorlás után végre beletalált a lukba

Egy 93 éves férfi 65 év golfozás után életében először egy ütéssel beletalált a lyukba. Az ohiói férfi ennek örömére fel is hagy a golfozással.

A sztoriról a The Zanesville Times Recorder adott hírt. Ben Bender egy 152 jardos távot ütött meg az ohioi Green Valley golfklubban, és a golyóbis egyből a lyukba gurult.

Bender 28 évesen kezdte a golfozást, de az utolsó menetig kellett várnia a nagy ütésre. A menetet egyébként nem fejezte be, csípőfájdalmai miatt levonult a klubházba. Mint nyilatkozta, sosem adta fel a játékot, de tudja, hogy nem játszhat örökké. (AP)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.