750 milliós osztalékot vettek ki Mészáros Lőrinc gyerekeinek cégéből

Dübörög Mészáros Lőrinc gyermekeinek 2015 júniusában alapított magasépítő cége. Ágnes, Beatrix és Lőrinc Jr. cége, a Fejér-B.Á.L. Kft. 

a tavalyi évben megháromszorozta bevételét az egy évvel korábbihoz képest. Míg 2016-ban csak 3,23 milliárd, addig 2017-ben már 10,23 milliárd volt a nettó árbevétele a vállalkozásnak. 

A felcsúti cégből 750 milliós osztalékot fizettek ki, írja a Napi.hu. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.