A Fidesz legnagyobb támogatója országgyűlési képviselőjük: Bajkai István

POLITIKA
2018 május 18., 14:35

A csütörtöki Hivatalos Értesítőben jelent meg a kormánypártok tavalyi költségvetéséről szóló kimutatás. 

A Fidesz 1,5 milliárdjából az év végére alig 321 millió maradt.

Érdekes: a párt legnagyobb egyéni támogatói közt van két országgyűlési képviselőjük, Nyitrai Zsolt és Bajkai István is. Utóbbi hárommilliót adott pártjának. Az Orbán-család ügyvédjeként számon tartott Bajkai elnökletével működő SBKG ügyvédi iroda amúgy 470 millió forintért szerződött a Miniszterelnökséggel, írja Népszava. 

A KDNP beszámolója szerint legnagyobb egyéni támogatójuk Tőkés László volt 2017-ben. Az erdélyi politikus 1,1 milliót adott a pártnak. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.