Egy ausztrál férfi orra előtt zárták be a repülőgép ajtaját, de nem törődött bele

Melbourne-t szerette volna elhagyni az az ausztrál úr, aki órákkal késte le a beszállást egy korábbi járatra csütörtökön. Az utas azonban nem törődött bele balszerencséjébe, és a reptér személyzetével szembeszállva felment a lépcsőn, és elkezdte feszegetni az egyik felszállásra készülő gép ajtaját. Mivel nem járt sikerrel, kicsit meg is rugdosta.

Az 57 éves férfi azután veszítette el a fejét, hogy közölték vele, az Adelaide-be tartó járata már órákkal korábban elment. Előbb rágyújtott, ami természetesen tilos a reptéren, majd a legközelebbi kapuhoz szaladt. A személyzetet egyszerűen félrelökte, és felszaladt egy másik gép lépcsőjén, aztán megpróbálta felfeszíteni az ajtót. Végül a poggyászpakolók kapcsolták le, akiknek a hírek szerint orvosi ellátásra volt szükségük az incidens után. 

A járat indulását egy órával elhalasztották, a férfit őrizetbe vették. Hogy miért akarta ilyen kétségbeesetten elhagyni a várost, egyelőre nem derült ki.

(via 9news.au)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.