Egy ausztrál férfi orra előtt zárták be a repülőgép ajtaját, de nem törődött bele

ausztrália
2018 május 18., 7:14
comments 38

Melbourne-t szerette volna elhagyni az az ausztrál úr, aki órákkal késte le a beszállást egy korábbi járatra csütörtökön. Az utas azonban nem törődött bele balszerencséjébe, és a reptér személyzetével szembeszállva felment a lépcsőn, és elkezdte feszegetni az egyik felszállásra készülő gép ajtaját. Mivel nem járt sikerrel, kicsit meg is rugdosta.

Az 57 éves férfi azután veszítette el a fejét, hogy közölték vele, az Adelaide-be tartó járata már órákkal korábban elment. Előbb rágyújtott, ami természetesen tilos a reptéren, majd a legközelebbi kapuhoz szaladt. A személyzetet egyszerűen félrelökte, és felszaladt egy másik gép lépcsőjén, aztán megpróbálta felfeszíteni az ajtót. Végül a poggyászpakolók kapcsolták le, akiknek a hírek szerint orvosi ellátásra volt szükségük az incidens után. 

A járat indulását egy órával elhalasztották, a férfit őrizetbe vették. Hogy miért akarta ilyen kétségbeesetten elhagyni a várost, egyelőre nem derült ki.

(via 9news.au)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt