Egy ausztrál férfi orra előtt zárták be a repülőgép ajtaját, de nem törődött bele

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Melbourne-t szerette volna elhagyni az az ausztrál úr, aki órákkal késte le a beszállást egy korábbi járatra csütörtökön. Az utas azonban nem törődött bele balszerencséjébe, és a reptér személyzetével szembeszállva felment a lépcsőn, és elkezdte feszegetni az egyik felszállásra készülő gép ajtaját. Mivel nem járt sikerrel, kicsit meg is rugdosta.

Az 57 éves férfi azután veszítette el a fejét, hogy közölték vele, az Adelaide-be tartó járata már órákkal korábban elment. Előbb rágyújtott, ami természetesen tilos a reptéren, majd a legközelebbi kapuhoz szaladt. A személyzetet egyszerűen félrelökte, és felszaladt egy másik gép lépcsőjén, aztán megpróbálta felfeszíteni az ajtót. Végül a poggyászpakolók kapcsolták le, akiknek a hírek szerint orvosi ellátásra volt szükségük az incidens után. 

A járat indulását egy órával elhalasztották, a férfit őrizetbe vették. Hogy miért akarta ilyen kétségbeesetten elhagyni a várost, egyelőre nem derült ki.

(via 9news.au)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.