Repülőt és Maseratit vett az orvos a pénzből, amit betegeiből csalt ki

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Felesleges kemoterápiát és drága kezeléseket, gyógyszereket rendelt elő betegeinek egy amerikai orvos, csak hogy fedezni tudja luxuskiadásait - írja az Independent. A texasi Dr Jorge Zamora-Quezada több ezer páciensét verte át, köztünk időseket és gyerekeket. A 61 éves orvos többek között magán-repülőgépre és luxusautókra költötte azt az 50 millió dollárt, melyet 2000 óta csalt ki betegeitől.

A nyomozók szerint részt vett egy 240 milliós egészségügyi csalásban, és pénzmosással is gyanúsítják. Valószínűleg évtizedekre börtönbe zárják. 

Az orvos magánrepülőgépeFotó: US Justice Department

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.