Repülőt és Maseratit vett az orvos a pénzből, amit betegeiből csalt ki

bűnügy
2018 május 18., 08:50
comments 16

Felesleges kemoterápiát és drága kezeléseket, gyógyszereket rendelt elő betegeinek egy amerikai orvos, csak hogy fedezni tudja luxuskiadásait - írja az Independent. A texasi Dr Jorge Zamora-Quezada több ezer páciensét verte át, köztünk időseket és gyerekeket. A 61 éves orvos többek között magán-repülőgépre és luxusautókra költötte azt az 50 millió dollárt, melyet 2000 óta csalt ki betegeitől.

A nyomozók szerint részt vett egy 240 milliós egészségügyi csalásban, és pénzmosással is gyanúsítják. Valószínűleg évtizedekre börtönbe zárják.

photo_camera Az orvos magánrepülőgépe Fotó: US Justice Department

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt