Szabó: Fodor Gábor egy politikai élősködő

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A Liberálisok nem szóltak Bősz Anett kilépéséről, mint frakcióvezetőt

az Országgyűlés hivatala kereste meg, 

mondta Szabó Tímea az ATV Egyenes beszéd című műsorában péntek este. A megszűnő félben lévő Párbeszéd-frakció vezetője kijelentette:

"azt gondolom, hogy Fodor Gábor egy politikai élősködő, aki mindig többet akart kifacsarni partnereiből, mint amit politikai teljesítménye indokolt volna."

Szabó Tímea hozzátette: nem titok, a Liberálisokkal úgy állapodtak meg, hogy az ötfős frakció költségvetésének 25 százalékával gazdálkodhat Bősz Anett. Mikor a Karácsony-Molnár-Fodor szerződésről kérdezték, amiben más áll, Szabó úgy válaszolt, hogy az általa elmondottak az igazak. Elmondása szerint Fodor a hét elején már azzal állt elő, hogy befutó helyet szeretne a közös EP-listán jövőre. 

"Fodor kapott egy jobb ajánlatot,"

tette hozzá Szabó. Kijelentette: amúgy nem volt rossz a viszony Bősz Anettel. Szabó Tímea arra a kérdésre nem tudott válaszolni, hogy ha ez a véleménye Fodorról, akkor miért állapodtak meg velük egyáltalán, mit nyert az MSZP-Párbeszéd a Liberálisokkal, nem tudott válaszolni.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.