Szabó: Fodor Gábor egy politikai élősködő

2018 május 18., péntek 18:47
119

A Liberálisok nem szóltak Bősz Anett kilépéséről, mint frakcióvezetőt

az Országgyűlés hivatala kereste meg, 

mondta Szabó Tímea az ATV Egyenes beszéd című műsorában péntek este. A megszűnő félben lévő Párbeszéd-frakció vezetője kijelentette:

"azt gondolom, hogy Fodor Gábor egy politikai élősködő, aki mindig többet akart kifacsarni partnereiből, mint amit politikai teljesítménye indokolt volna."

Szabó Tímea hozzátette: nem titok, a Liberálisokkal úgy állapodtak meg, hogy az ötfős frakció költségvetésének 25 százalékával gazdálkodhat Bősz Anett. Mikor a Karácsony-Molnár-Fodor szerződésről kérdezték, amiben más áll, Szabó úgy válaszolt, hogy az általa elmondottak az igazak. Elmondása szerint Fodor a hét elején már azzal állt elő, hogy befutó helyet szeretne a közös EP-listán jövőre. 

"Fodor kapott egy jobb ajánlatot,"

tette hozzá Szabó. Kijelentette: amúgy nem volt rossz a viszony Bősz Anettel. Szabó Tímea arra a kérdésre nem tudott válaszolni, hogy ha ez a véleménye Fodorról, akkor miért állapodtak meg velük egyáltalán, mit nyert az MSZP-Párbeszéd a Liberálisokkal, nem tudott válaszolni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt