Világhírű lett a meggyilkolt kecskeméti szurikáta

ÁLLAT
2018 május 18., 18:30

"Halálos fenyegetéseket kap a magyar fiú, aki véletlenül megölt egy szurikátát," írja a BBC. Világhírű lett Zara, a kecskeméti vadaskert egykori lakója. Az angol közszolgálati média budapesti tudósítója, Nick Thorpe miután beszámolt a szerencsétlen balesetről, harapástól a földhöz vágásig, hozzáteszi: 

"It escalated into a big national story."

Idézi a Zara gondozójának, Tokovics Tamásnak írását, aki bár személyesen nem vádolta a megharapott gyereket, kijelentette, hogy

"tény, hogy a mai fiatalok már nem tisztelik úgy a természetet."

És a kísérők sem bírnak a gyerekekkel, akik nem tanúsítanak kellő tiszteletet amúgy sem tanáraik felé. Majd az apa reakciója következik, aki szerint a gondozók nem figyeltek kellően az állatokra, és nem törődtek a biztonságukkal. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.