Világhírű lett a meggyilkolt kecskeméti szurikáta

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Halálos fenyegetéseket kap a magyar fiú, aki véletlenül megölt egy szurikátát," írja a BBC. Világhírű lett Zara, a kecskeméti vadaskert egykori lakója. Az angol közszolgálati média budapesti tudósítója, Nick Thorpe miután beszámolt a szerencsétlen balesetről, harapástól a földhöz vágásig, hozzáteszi: 

"It escalated into a big national story."

Idézi a Zara gondozójának, Tokovics Tamásnak írását, aki bár személyesen nem vádolta a megharapott gyereket, kijelentette, hogy

"tény, hogy a mai fiatalok már nem tisztelik úgy a természetet."

És a kísérők sem bírnak a gyerekekkel, akik nem tanúsítanak kellő tiszteletet amúgy sem tanáraik felé. Majd az apa reakciója következik, aki szerint a gondozók nem figyeltek kellően az állatokra, és nem törődtek a biztonságukkal. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.