A nyílt utcán szúrtak le egy férfit Zabaron, a rendőrök elfogták az elkövetőt

bűnügy
2018 május 19., 15:14
comments 69
Helyszínelés Zabaron
photo_camera Helyszínelés Zabaron Fotó: police.hu

Hajnali 1.45 tájékán érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a nyílt utcán megöltek egy férfit a szlovák határhoz közeli Zabar településen. A rendőrség szombat délután már arról adott ki közleményt, hogy elfogták a feltételezett tettest, egy 23 éves domaházai lakost, aki alaposan gyanúsítható a gyilkosság elkövetésével. A rendőrök azt írják, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 

„a férfi az utcán – hangos szóváltást követően – a nála lévő bajonettel bántalmazta a 28 éves sértettet, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette”.  

link Forrás

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.