A nyílt utcán szúrtak le egy férfit Zabaron, a rendőrök elfogták az elkövetőt

Helyszínelés ZabaronFotó: police.hu

Hajnali 1.45 tájékán érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a nyílt utcán megöltek egy férfit a szlovák határhoz közeli Zabar településen. A rendőrség szombat délután már arról adott ki közleményt, hogy elfogták a feltételezett tettest, egy 23 éves domaházai lakost, aki alaposan gyanúsítható a gyilkosság elkövetésével. A rendőrök azt írják, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 

„a férfi az utcán – hangos szóváltást követően – a nála lévő bajonettel bántalmazta a 28 éves sértettet, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette”.  

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.