Melania Trump visszatért a Fehér Házba

Szombat reggel visszatért a Fehér Házba a first lady, a 48 éves Melania Trump, akit hétfő délelőtt operáltak meg a Walter Reed katonai kórházban, miután egy jóindulatú vesedaganatot fedeztek fel a testében. A Fehér Ház hétfői közleménye szerint a műtét komplikációktól mentesen zajlott. Stephanie Grisham szóvivő szerint Mrs. Trump jól érzi magát, nagyon örül a sok ezer bíztató üzenetnek, és alig várja, hogy folytathassa a jótékonykodást.  

Fotó: OLIVIER DOULIERY/Picture-Alliance/AFP

(Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.