Melania Trump visszatért a Fehér Házba

Szombat reggel visszatért a Fehér Házba a first lady, a 48 éves Melania Trump, akit hétfő délelőtt operáltak meg a Walter Reed katonai kórházban, miután egy jóindulatú vesedaganatot fedeztek fel a testében. A Fehér Ház hétfői közleménye szerint a műtét komplikációktól mentesen zajlott. Stephanie Grisham szóvivő szerint Mrs. Trump jól érzi magát, nagyon örül a sok ezer bíztató üzenetnek, és alig várja, hogy folytathassa a jótékonykodást.  

Fotó: OLIVIER DOULIERY/Picture-Alliance/AFP

(Reuters)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.