Melania Trump visszatért a Fehér Házba

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szombat reggel visszatért a Fehér Házba a first lady, a 48 éves Melania Trump, akit hétfő délelőtt operáltak meg a Walter Reed katonai kórházban, miután egy jóindulatú vesedaganatot fedeztek fel a testében. A Fehér Ház hétfői közleménye szerint a műtét komplikációktól mentesen zajlott. Stephanie Grisham szóvivő szerint Mrs. Trump jól érzi magát, nagyon örül a sok ezer bíztató üzenetnek, és alig várja, hogy folytathassa a jótékonykodást.  

Fotó: OLIVIER DOULIERY/Picture-Alliance/AFP

(Reuters)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.