Robbanás egy salgótarjáni üzemben, hatan kórházban

Egy dolgozó könnyebben megégett, hat embert légzési nehézség miatt szállítottak kórházba Salgótarjánban, ahol robbanás történt egy üzemben szombaton. 

Az MTI információi szerint egy üveggyártó cég üzemében történt az eset. A dolgozók is oltották a tüzet, később a helyszínre érkező tűzoltók, a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor is segített.

Hatvannégy ember volt az üzemben az eset idején, őket a tűzoltók kísérték ki az épületből.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy a robbanásban kicsapódó forró anyag meggyújtotta az érintett berendezés környezetét mintegy tizenöt négyzetméteren. Egy ember a bokáján szenvedett könnyebb égési sérüléseket, őt már hazaengedték a kórházból.

A mobil labor mérései nem mutattak ki az egészségi határértéket meghaladó légszennyezést. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.