Robbanás egy salgótarjáni üzemben, hatan kórházban

Egy dolgozó könnyebben megégett, hat embert légzési nehézség miatt szállítottak kórházba Salgótarjánban, ahol robbanás történt egy üzemben szombaton. 

Az MTI információi szerint egy üveggyártó cég üzemében történt az eset. A dolgozók is oltották a tüzet, később a helyszínre érkező tűzoltók, a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor is segített.

Hatvannégy ember volt az üzemben az eset idején, őket a tűzoltók kísérték ki az épületből.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy a robbanásban kicsapódó forró anyag meggyújtotta az érintett berendezés környezetét mintegy tizenöt négyzetméteren. Egy ember a bokáján szenvedett könnyebb égési sérüléseket, őt már hazaengedték a kórházból.

A mobil labor mérései nem mutattak ki az egészségi határértéket meghaladó légszennyezést. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.