Beismerte a 8 éves kislány meggyilkolását a 16 éves F. F.

Tbg
bűnügy
2018 május 21., 17:24
comments 332

Beismerő vallomást tett a sólyi gyermekgyilkosság gyanúsítottja, a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását, jelentette be a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője hétfői veszprémi sajtótájékoztatóján.

A nyolcéves sólyi kislány eltűnését édesapja péntek este jelentette a rendőrségen, a gyermek holttestét szombat hajnalban találták meg a szomszédos Királyszentistván közelében. 

A rendőrség már szombaton őrizetbe vette a gyilkossággal gyanúsított 16 éves hajmáskéri F. F.-et, aki a kihallgatása során ténybeli beismerő vallomást tett; előzetes letartóztatását hétfőn elrendelte a Veszprémi Törvényszék.

A gyanúsított ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja miatt indult eljárás. (MTI)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.