Grimes a fénysebesség jelére változtatta a keresztnevét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Május elején derült ki, hogy a Tesla/Space X-tulajdonos Elon Musk és a Grimes művésznéven alkotó kanadai énekesnő, Claire Boucher együtt vannak. Olyan valószerűtlen párosítás ez, hogy az internetezőknek azonnal leolvadt az agya, és sokan még mindig nem ocsúdtak fel a döbbenetből. 

Elsősorban persze Grimes rajongói aggódtak, hiszen az énekesnő például kiszedte az antiimperialista jelzőt a Twitter-leírásából, igaz, később visszatette azt, és eleve sokan azt feltételezték, hogy mivel most egy milliárdos techvállalkozóval/vizionáriussal jár, tuti odalesz munkásságának ellenkulturális karaktere. 

A hétvégén Musk hatásának egy újabb jelét lehetett felfedezni, amikor Grimes bejelentette, hogy megváltoztatja a nevét. Nem az alkotónevét, az marad a Grimes, hanem a polgári nevét: Claire Boucher helyett ezentúl c Boucher lesz.

A dőlt és kicsi c a fénysebesség jele, és Grimes elmondása szerint Musk bátorította a váltásra, ugyanakkor már régi terve volt: barátai eddig is C-nek hívták. (Verge)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.