Michelle és Barack Obama leszerződött a Netflixszel

POLITIKA
2018 május 21., 17:53
comments 70

Az év elején már írt arról az amerikai sajtó, hogy a volt elnöki házaspárt, Barack és Michelle Obamát a Netflix műsorkészítőként szerződtetné, most a Netflix hivatalosan is bejelentette.

A szerződés - egyelőre konkrétumok nélkül - de több évre szól.

Az elnök és felesége többször elmondták, hogy karrierjük során rengeteg emberrel, történettel, sorssal találkoztak, és hogy szenvedélyük a történetmesélés, illetve mindezt szeretnék kamatoztatni is.

Az elnöki szerzőpáros által felkarolt témákról egyelőre nincs konkrétabb hír, korábban a New York Times arról írt, hogy fontos közéleti témákban gondolkodnak, mint közegészségügy, bevándorlás, klímaváltozás, de „nem tervezik támadni Donald Trump konzervatív politikáját”. 

A nyilvánosság mindenesetre azóta találgatja, hogy milyen fikciós vagy dokumentumarista sorozattal rukkolnak elő. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.