New York Tarlós Istvánja arra kérte a fakabátokat, ne csípjék fülön a szmokizókat

Láthatáron a marihuána New York-i legalizációja, ezért Bill de Blasio arra kérte a rendőrséget, ne abajgassák a könnyűdorg-használókat, legalábbis ne tartóztassák le őket, ha szíváson kapják őket.

De Blasio azt javasolta, csak idézést adjanak inkább, ami enyhébb büntetés, ilyen eljárásban jelenleg azok részesülnek, akiknél csekély mennyiséget találnak. 

A rendőrség most harminc napot kért, hogy kidolgozza az új eljárásrendet. A letartóztatások főként a város fekete és latin polgárait érintik.

Az Emerson College 2017-es felmérése szerint a városban élők kétharmada támogatná az orvosi marihuána legalizációját 21 éves kor felett. Az USA 9 államában liberalizálták eddig a füvet. (Independent)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.