Árokba borult egy menetrend szerinti busz Székesfehérvár mellett

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte az MTI-vel, hogy árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. A buszon 39-en utaztak, mikor egy másfél méter mély vízelvezető árokba borult. Az első beszámolók szerint sok a sérült, de a pontos számuk még nem ismert. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.  

Update: a hivatalos információk szerint 37-en utaztak a buszon, közülök 25-en sérültek meg, írja a Feol.hu. Hat súlyos, 19 könnyebb sérültet láttak el a mentők, őket a székesfehérvári, dunaújvárosi, veszprémi és siófoki kórházakba szállították. Az utasok közt egy fiatal lány érettségizni indult,

"őt a helyi rendőrfőkapitány kocsijával vitték be az iskolába, hogy ne késse le a fél kettes kezdést."


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.