Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoznak egy 72 éves tolnai asszony ellen

bűnügy
2018 május 22., 08:50
comments 66

Múlt hét csütörtökön, előzetes szóváltást követően rárontott a 83 éves szomszédjára Hőgyészen egy 72 éves asszony. A vita során az asszony egy gereblyével támadt rá az utcán a nálánál idősebb szomszédjára, aki az elsődleges adatok szerint 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

photo_camera A fegyver Forrás: police.hu

A veszekedőket az egyik asszony fia próbálta kibékíteni. A 72 éves asszonyt a rendőrök előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.