Nagy Béla nyugdíjas pedagógus az ellenzék közös jelöltje az V. kerületben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd Nagy Béla mögé sorakozott fel  az V. kerületi önkormányzati időközi választáson. A közös ellenzéki jelölt Nagy Béla 65 éves nyugdíjas pedagógus, írja az Index. 

Az ellenzéki pártok közül a Jobbik nem indít jelöltet, 

a Liberálisok viszont igen: Szabadi Viktort.

Így végre valahára önállóan is megméretteti magát a liberális törpepárt. Az időközi választásra azért van szükség mert Böröcz László alpolgármesterből országgyűlési képviselő lett, ezért megüresedett a képviselői helye. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.