Videókártyát rendeltek Antaltól, de ő inkább szegeket, csavarokat, meg egy zárbetétet küldött

bűnügy
2018 május 22., 05:19
comments 67

Egy férfi 2017. május 5-én tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy megvásárolt egy az interneten meghirdetett videókártyát, azonban a kapott csomagban csavarokat, szegeket, valamint egy zárbetétet talált.

A hajdúböszörményi rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Antalt. A pécsi lakos gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését.

H. Antal rendszeresen hirdetett az interneten olyan tárgyakat, használati eszközöket, amelyek nem voltak a birtokában. A sértettek átutalták neki azt a pénzösszeget, amiben megegyeztek, azonban a meghirdetett tárgyak helyett fémeszközöket, kábeleket, de volt, hogy semmit nem kaptak.

photo_camera Forrás: Police.hu

A rendőrök a 27 éves férfival szemben folytatott nyomozást 2018. május 17-én befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészség részére. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.