A jövő héten végleg feladják az eltűnt maláj gép keresését

Jövő kedden végleg leállítják a 4 éve eltűnt maláj utasszállító repülőgép roncsai utáni kutatást, nem lesz több hosszabbítás – jelentette be az új maláj közlekedési miniszter.

Most az Ocean Infinity nevű amerikai cég keresi a gép maradványait, és Anthony Loke tájékoztatása szerint a kutatás kérdése a szerdai kormányülésen is szóba került.

„Felvetettem a kabinetnek ezt az ügyet, és úgy döntöttünk, hogy május 29-ig hosszabbítjuk meg a kutatást” – mondta Loke, majd arra a kérdésre, hogy ez azt jelenti-e, hogy több hosszabbítás már nem lesz, igennel válaszolt.

A gép roncsai utáni kutatás januárban indult újra(MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.