A jövő héten végleg feladják az eltűnt maláj gép keresését

katasztrófa
2018 május 23., 08:44
comments 39

Jövő kedden végleg leállítják a 4 éve eltűnt maláj utasszállító repülőgép roncsai utáni kutatást, nem lesz több hosszabbítás – jelentette be az új maláj közlekedési miniszter.

Most az Ocean Infinity nevű amerikai cég keresi a gép maradványait, és Anthony Loke tájékoztatása szerint a kutatás kérdése a szerdai kormányülésen is szóba került.

„Felvetettem a kabinetnek ezt az ügyet, és úgy döntöttünk, hogy május 29-ig hosszabbítjuk meg a kutatást” – mondta Loke, majd arra a kérdésre, hogy ez azt jelenti-e, hogy több hosszabbítás már nem lesz, igennel válaszolt.

A gép roncsai utáni kutatás januárban indult újra. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.