Egy gödör keletkezett a Fehér Ház gyepén

Az Amerikai Egyesült Államok elnökének lakhelyét és irodáját, a Fehér Házat 1792-ben kezdték el építeni, és 1800 óta majdnem mindig lakott benne egy elnök (kivéve, amikor 1814-ben az angolok felgyújtották), de ez nem jelenti azt, hogy a természet nem próbálja meg kikezdeni egerekkel, csótányokkal, hangyákkal.

Trump és Macron fát ültet a feleségeik társaságában.Fotó: Yuri Gripas/CNP/AFP

Most éppen egy gödör keletkezett a Fehér Ház gyepének északi oldalán:

A személyzet az esemény láttán hamar intézkedést foganatosított:

Az ok: Washington egyes részei mocsárra épültek. Az ilyesmi benne van a pakliban. (QZ)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.