Jogtalanul felhasznált zenék miatt tiltották le az élő közvetítést Schmidt Máriáék konferenciáján

Bár a kormánybarát sajtón kívül senkit sem engedtek be Schmidt Mária konferenciájára, de a délelőtti műsort legalább a Youtube-on lehetett nézni élőben, de délutánra, amikor Steve Bannon talán valami izgalmasat is mondott volna, a közvetítés megszakadt

Pedig amikor a rendezvényt szervező Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány visszautasította az Index sajtóregisztrációját, azzal biztatták őket, hogy „az előadások nyomon követésére így is lehetősége lesz, mivel honlapunkon élőben közvetítjük a konferencián elhangzottakat”. De nem így lett.

Úgy tűnik, kivételesen nem a szervezők akarták eltitkolni, hogy Trump volt főstratégája mit gondol Európa jövőjéről, hanem a Youtube tiltotta le az élőt az engedély nélkül felhasznált zenék miatt.

Fotó: Terror Háza Múzeum

A délelőtti műsorszünetekben zenékkel töltötték ki az időt, valószínűleg ez nem tetszhetett valamelyik kiadónak, ami jelentette a Terror Háza csatornáját. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.