Jogtalanul felhasznált zenék miatt tiltották le az élő közvetítést Schmidt Máriáék konferenciáján

Bár a kormánybarát sajtón kívül senkit sem engedtek be Schmidt Mária konferenciájára, de a délelőtti műsort legalább a Youtube-on lehetett nézni élőben, de délutánra, amikor Steve Bannon talán valami izgalmasat is mondott volna, a közvetítés megszakadt

Pedig amikor a rendezvényt szervező Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány visszautasította az Index sajtóregisztrációját, azzal biztatták őket, hogy „az előadások nyomon követésére így is lehetősége lesz, mivel honlapunkon élőben közvetítjük a konferencián elhangzottakat”. De nem így lett.

Úgy tűnik, kivételesen nem a szervezők akarták eltitkolni, hogy Trump volt főstratégája mit gondol Európa jövőjéről, hanem a Youtube tiltotta le az élőt az engedély nélkül felhasznált zenék miatt.

Fotó: Terror Háza Múzeum

A délelőtti műsorszünetekben zenékkel töltötték ki az időt, valószínűleg ez nem tetszhetett valamelyik kiadónak, ami jelentette a Terror Háza csatornáját. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.