Jogtalanul felhasznált zenék miatt tiltották le az élő közvetítést Schmidt Máriáék konferenciáján

2018 május 23., szerda 16:50
193

Bár a kormánybarát sajtón kívül senkit sem engedtek be Schmidt Mária konferenciájára, de a délelőtti műsort legalább a Youtube-on lehetett nézni élőben, de délutánra, amikor Steve Bannon talán valami izgalmasat is mondott volna, a közvetítés megszakadt

Pedig amikor a rendezvényt szervező Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány visszautasította az Index sajtóregisztrációját, azzal biztatták őket, hogy „az előadások nyomon követésére így is lehetősége lesz, mivel honlapunkon élőben közvetítjük a konferencián elhangzottakat”. De nem így lett.

Úgy tűnik, kivételesen nem a szervezők akarták eltitkolni, hogy Trump volt főstratégája mit gondol Európa jövőjéről, hanem a Youtube tiltotta le az élőt az engedély nélkül felhasznált zenék miatt.

Fotó: Terror Háza Múzeum

A délelőtti műsorszünetekben zenékkel töltötték ki az időt, valószínűleg ez nem tetszhetett valamelyik kiadónak, ami jelentette a Terror Háza csatornáját. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt