Drónokat küldenek az építkezések fölé Dél-Afrikában

Bajba kerülhetnek azok a munkások Johannesburgban és környékén, akik magukhoz vennének ezt-azt, vagy nem tartják be a munkavédelmi előírásokat az építkezéseken - írja a Quartz. Gauteng tartomány infrastruktúra-fejlesztésért felelős vezetése azért döntött a drónos ellenőrzés mellett, mert éppen rengeteg pénzt készülnek elkölteni a fővárosban és környékén. Az első drón május 21-én szállt fel, összesen 340 projektet tartanak majd így ellenőrzés alatt. Az építkezések három évig tartanak, és 360 millió dollárra tehetők a költségek. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.