Egy angol férfi 5 napig tolta a hallucinogén drogokat, végül rendőrök fogták el, amikor épp melltartóban, krumplival töltötte fel a szállodai fürdőkádat

Egy 30 éves angol férfinak, James Johnsonnak nem mindennapi módon gyűlt meg a baja a hatóságokkal: a rendőrök épp akkor tartóztatták le, amikor a pólója fölött egy női melltartót viselve éppen egy zsák krumplit vitt magával az eastleigh-i Travelodge szállodába, hogy feltöltse burgonyával a fürdőkádat.

Átkutatták a szobáját, és egy rakás kábítószert találtak: volt nála eki, 5-MAPB (ami hasonló, mint az MDMA) és 2C-B is. A fürdőkád pedig tele volt krumplival.

Amikor a rendőrség a krumplifürdő felől érdeklődött, azt mondta, „abban a pillanatban ez tűnt a helyes lépésnek”.

Illusztráció: Danil Szemjonov/AFP

Mint kiderült, Johnson két haverjával, a szülővárosába visszatérve egy egynapos bulit akart csapni, de ebből egy 5 napos drogozás lett, aminek a tetőpontján léptek közbe a buligyilkos hatóságok.

Johnson kábítószer-birtoklásban bűnösnek vallotta magát, mint mondta, 750 fontért vette a cuccot az interneten. Szakértők ugyanakkor megállapították, hogy a drogok összesen csak 300 fontot érhetnek, néhány hatástalan is volt.

18 hónap társadalmi munkára és 9 hónap elterelésre ítélték. (Daily Echo)