Egy német férfi felcsípett két magyar lányt, végighaknizták az ország üdülőhelyeit, soha semmit nem fizettek ki, de még a konnektort is ellopták

A Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség többrendbeli csalás és lopás bűntette miatt vádat emelt egy 33 éves német férfival szemben, aki 2017 tavaszán és nyarán Duna-parti és balatoni üdülőhelyeken szállt meg, azonban a szállás díját nem fizette ki, helyette két társával együtt az üdülőkből kisebb értékű használati tárgyakat is elvittek - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.

Az elkövetők igazi német-magyar tolvajsztorit hoztak össze, szerelemmel megsépkelve:

A német férfi 2017 májusában érkezett Dunapatajra, ahol rövid időn belül megismerkedett egy 21 éves magyar lánnyal, akivel párkapcsolatot létesített. A férfi felajánlotta a lánynak és a 20 éves barátnőjének, hogy elviszi őket nyaralni a Duna-partra, illetve a Balatonra,

és minden költséget ő áll.

A három elkövető 2017. május végétől július közepéig alkalmanként több napot töltött különböző dunapataji, alsóörsi, siófoki kempingekben és panziókban, azonba

a férfi a szállásdíjat sosem fizette ki, sőt, az nem is állt szándékában.

Távozáskor az elkövetők több esetben a szállás egyes berendezési tárgyait – így tálakat, ruhákat, lepedőket, vázákat, hősugárzót, mikrohullámú sütőt –, egy esetben pedig még a fali kapcsolót

és a konnektort is magukkal vitték.

A férfi ezen időszakban rendszeresen kért pénzt szórakozóhelyeken alkalmi ismerőseitől arra hivatkozva, hogy a pénztárcáját elvesztette, azonban a kölcsönt nem állt szándékában visszaadni. Egy esetben ismerőse horgászfelszerelését vitte el, majd adta el néhány ezer forintért, valamint előfordult, hogy egy áruházból bevásárlókosarat lopott.

A többszörösen büntetett, előzetes letartóztatásban lévő férfival szemben a járási és nyomozó ügyészség végrehajtandó, míg társaival szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.