Légi felvétel készült a közpénz-milliárdokból épülő Matolcsy-egyetemről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Magyar Narancs drónnal készített 70 másodperces videót a most épülő, Neumann Jánosról elnevezett Matolcsy-egyetemről, ahol az ígéretek szerint a jövő közgazdászait képzik majd. A hetilap csütörtöki számában hosszú írás olvasható Matolcsy kecskeméti világáról. Az egyetem az első hírek szerint 12 milliárdból épül, de mint kiderült, ez csak az első épület költségeit jelentheti, amelyet augusztusban adnak majd át. Ezen kívül még négy épületet húznak fel, közpénzből. A Matolcsy Györgyhöz köthető egyetem nem csak állami pénzekből gazdálkodik, több milliárd forintos uniós támogatással is számolhat.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.