Légi felvétel készült a közpénz-milliárdokból épülő Matolcsy-egyetemről

A Magyar Narancs drónnal készített 70 másodperces videót a most épülő, Neumann Jánosról elnevezett Matolcsy-egyetemről, ahol az ígéretek szerint a jövő közgazdászait képzik majd. A hetilap csütörtöki számában hosszú írás olvasható Matolcsy kecskeméti világáról. Az egyetem az első hírek szerint 12 milliárdból épül, de mint kiderült, ez csak az első épület költségeit jelentheti, amelyet augusztusban adnak majd át. Ezen kívül még négy épületet húznak fel, közpénzből. A Matolcsy Györgyhöz köthető egyetem nem csak állami pénzekből gazdálkodik, több milliárd forintos uniós támogatással is számolhat.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.