Sminkmester segít elváltoztatni a bostoni maffiaper tanúinak külsejét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kedden tárgyalják az egykori New Englandi maffiafőnök,  Francis "Cadillac Frank" Salemme ügyét az Egyesült Államokban, a bíró,  Allison Burroughs pedig szerdán belement, hogy egy a filmiparban dolgozó sminkes segítségével változtassák el az ellene tanúskodó két, a tanúvédelmi programban részt vevő személy külsejét. 

A tárgyalás zárt ajtók mögött zajlott. Salemme egy 1993-as gyilkosság miatt áll a vádlottak padján, egy éjszakai klub tulajdonosa, Steven DiSarro megöletésében lehetett része a maffiafőnöknek. DiSarro holttestét 2016-ban találták meg, amikor már magát Salemme-et is bevették a tanúvédelmi programba.

(via NBC Boston)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.