Több nő is zaklatással vádolja Morgan Freemant

Helytelen viselkedéssel vagy zaklatással vádolta meg legalább 8 nő Morgan Freemant – írta meg a CNN, ami a 80 éves Oscar-díjas színész után nyomozva 16 embert kérdezett meg, akik közül többen állították, hogy Freeman helytelenül viselkedett filmforgatásokon és filmek promóciói során, illetve a Revelations Entertainment produkciós cégénél.

Morgan Freeman a CNN-hez eljuttatott közleményében bocsánatot kért mindenkitől, akit viselkedésével kényelmetlen helyzetbe hozott, vagy aki úgy érezte, hogy tiszteletlenül bánt vele. „Aki ismer engem vagy dolgozott velem, tudja, hogy nem vagyok az, aki szándékosan megsért vagy tudatosan kényelmetlen helyzetbe hoz bárkit. Bocsánatot kérek azoktól, akiket kényelmetlen helyzetbe hoztam, vagy akikkel tiszteletlenül bántam, ez soha nem állt szándékomban” – írta.

A CNN-nek 8 ember beszélt arról, hogy Freeman zaklatta vagy helytelenül viselkedett vele, másik 8 ember pedig tanúja volt a színész állítólagos helytelen viselkedésének.

Egy 2012-es forgatáson például megjegyzéseket tett a kolléganők külsejére.

A CNN szerint ugyanakkor más források azt mondták, Freeman mindig professzionálisan viselkedett mind a filmforgatásokkor, mind az irodájában.

Fotó: Shannon Finney/AFP

Morgan Freeman az 50 éve tartó karrierje során több mint 100 filmben játszott vagy dolgozott producerként, 2005-ben kapta meg a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a Millió dolláros bébi című filmben nyújtott alakításáért. (CNN, MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.