Véletlenül lefutotta a teljes maratoni távot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az észak-dakotai Mike Kohler rutinos futó, múlt szombaton azonban kicsit álmosan állt több ezer társával együtt a rajthoz a fargói Sanford Fargo Marathonon. A 26 éves vízvezetékszerelő azt tervezte, életében először lefutja a félmaratont, azaz 21 km-t, de nagyon álmos volt, és rossz helyre állt, így lemaradt az indulásról. Azt sem hallotta, hogy a saját csapata 15 perccel korábban indul, így végül a teljes, 42 km-es távot futók között találta magát. Azt sem vette észre, hogy a félmaratont teljesítőknek már korábban más irányba kellett volna fordulnia, csak akkor lett gyanús neki, amikor mindenhol „csak teljes maraton” feliratokat látott. Amikor már biztos volt benne, hogy mi történt, fel akarta adni, de végül csak meggyőzte magát, hogy folytassa, és végül 5 óra 54 perc alatt teljesítette a távot. Érmet azonban - mivel arra nevezett - csak a félmaratonért kapott.

(via)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.