Véletlenül lefutotta a teljes maratoni távot

Az észak-dakotai Mike Kohler rutinos futó, múlt szombaton azonban kicsit álmosan állt több ezer társával együtt a rajthoz a fargói Sanford Fargo Marathonon. A 26 éves vízvezetékszerelő azt tervezte, életében először lefutja a félmaratont, azaz 21 km-t, de nagyon álmos volt, és rossz helyre állt, így lemaradt az indulásról. Azt sem hallotta, hogy a saját csapata 15 perccel korábban indul, így végül a teljes, 42 km-es távot futók között találta magát. Azt sem vette észre, hogy a félmaratont teljesítőknek már korábban más irányba kellett volna fordulnia, csak akkor lett gyanús neki, amikor mindenhol „csak teljes maraton” feliratokat látott. Amikor már biztos volt benne, hogy mi történt, fel akarta adni, de végül csak meggyőzte magát, hogy folytassa, és végül 5 óra 54 perc alatt teljesítette a távot. Érmet azonban - mivel arra nevezett - csak a félmaratonért kapott.

(via)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.