Véletlenül lefutotta a teljes maratoni távot

idióta rekordok
2018 május 24., 05:29
comments 87

Az észak-dakotai Mike Kohler rutinos futó, múlt szombaton azonban kicsit álmosan állt több ezer társával együtt a rajthoz a fargói Sanford Fargo Marathonon. A 26 éves vízvezetékszerelő azt tervezte, életében először lefutja a félmaratont, azaz 21 km-t, de nagyon álmos volt, és rossz helyre állt, így lemaradt az indulásról. Azt sem hallotta, hogy a saját csapata 15 perccel korábban indul, így végül a teljes, 42 km-es távot futók között találta magát. Azt sem vette észre, hogy a félmaratont teljesítőknek már korábban más irányba kellett volna fordulnia, csak akkor lett gyanús neki, amikor mindenhol „csak teljes maraton” feliratokat látott. Amikor már biztos volt benne, hogy mi történt, fel akarta adni, de végül csak meggyőzte magát, hogy folytassa, és végül 5 óra 54 perc alatt teljesítette a távot. Érmet azonban - mivel arra nevezett - csak a félmaratonért kapott.

link Forrás

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.