Dúró Dóra meg akarja akadályozni a pártszakadást

Sajnálja, hogy ennyire rossz a helyzet a pártban, de azért fog dolgozni, hogy a Jobbik kijöjjön a mélypontról, mondta Dúró Dóra az ATV Egyenes beszéd című műsorában péntek este. Toroczkai Lászlóval, akivel együtt indult a párt tisztújításán, nem beszélt mióta a pártvezetés illegitimnek minősítette a platformkezdeményezésüket. Dúró kijelentette: 

szeretné a Toroczkait támogató jobbikosokat meggyőzni, hogy a csalódottságuk ne vezessen oda, hogy távoznak a Jobbikból.

Hozzátette: „értékelem és érzékelem, hol a helyem” a Jobbikban, a közös munkára akar koncentrálni. Szeretné, hogy a Sneider Tamás pártelnök által meghirdetett 

„nemzeti néppárti vonal vegyen tiszta, mindenki számára követhető irányt a Jobbikban”,

ő kész ezen dolgozni. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.