Dúró Dóra meg akarja akadályozni a pártszakadást

Sajnálja, hogy ennyire rossz a helyzet a pártban, de azért fog dolgozni, hogy a Jobbik kijöjjön a mélypontról, mondta Dúró Dóra az ATV Egyenes beszéd című műsorában péntek este. Toroczkai Lászlóval, akivel együtt indult a párt tisztújításán, nem beszélt mióta a pártvezetés illegitimnek minősítette a platformkezdeményezésüket. Dúró kijelentette: 

szeretné a Toroczkait támogató jobbikosokat meggyőzni, hogy a csalódottságuk ne vezessen oda, hogy távoznak a Jobbikból.

Hozzátette: „értékelem és érzékelem, hol a helyem” a Jobbikban, a közös munkára akar koncentrálni. Szeretné, hogy a Sneider Tamás pártelnök által meghirdetett 

„nemzeti néppárti vonal vegyen tiszta, mindenki számára követhető irányt a Jobbikban”,

ő kész ezen dolgozni. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.