HírTV: mozgássérültek közt rejtette a kormány a befogadott migránsokat

A HírTV Célpont című műsora azt állítja, hogy

megtalálta a kormány által rejtegetett, befogadott migránsokat.

Mivel a befogadótáborokat nagy látványosan bezárta a kormány, mozgássérültek közé helyeztek menekültek. A Célpont szerint 

a Marczibányi téri Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjában találtak rá az afgán és pakisztáni családokra.

A hivatalos megkeresésre az intézmény fenntartója nem reagált. Így nem tudni azt sem, hogy milyen jogállású emberekről van szó, menekültekről, oltalmazottakról, vagy olyanokról, akiknek ügye elbírálás alatt van. 

A műsor szerint vannak családok, akik hónapok óta a Marczibányi téren élnek,

állítólag nem problémamentesen. Volt, hogy rendőrt kellett hívni, mert a gyerekek kővel dobáltak meg egy mozgássérültet. Az egyik afgán család elmondta, hogy

"a Holnap Házában bújtatják őket. Az afgán férfi azt is elmondta, Afganisztánból Németországig jutottak, de Németország kiutasította őket, így kerültek Magyarországra."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.