Meghosszabbították a Novozánszki Fanni elrablásával gyanúsított B. László előzetesét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Ez egy vicc! Ez nem lehet igaz" - hajtogatta hevesen gesztikulálva pár percig tartó meghallgatása után B. László, akinek a bíróság döntése alapján csütörtökön három hónappal meghosszabbították az előzetes letartóztatását.

B. a Való Világból ismert Novozánszki Fanni eltűnése ügyében gyanúsított. Ügyvédje szerint B. arra számított, hogy szabadon engedik az előzetesből. "Csalódott és elkeseredett, aggódik a családjáért. Dunaújváros kis hely, mindenki ismer mindekit, ujjal mutogatnak a rokonaira. Ez rettenetesen bántja Lászlót" - mondta az ügyvéd a Blikknek.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.