Megkéseltek egy taxist Budapesten

Helyszínelők Pesterzsébeten, ahol egy utas húsz késszúrással támadt egy taxisofőrre, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.Fotó: Olvasónk, Miklós felvétele

Hússzor szúrta meg áldozatát egy egyelőre ismeretlen férfi Budapesten. A férfi a Nagyvárad téren szállt be egy Taxiba, amivel Pesterzsébetre, az Ady Endre térre vitette magát. Itt támadt rá a sofőrre, akit a támadás után életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

A támadó elmenekült a helyszínről, a rendőrség megkezdte a tettes felkutatását és a helyszínelést. (Via 24.hu)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.