Szijjártó rajtamaradt a választási kampányon: ezt a Soros-tervet küldte el az osztrák államfőnek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szijjártó Péter egy pillanatra sem állt le: egy nappal azután, hogy az Országgyűlés megtartotta alakulóülését, 

elküldte levélben a Soros-tervet az osztrák államfőnek.

Az ok: Alexander Van der Bellennek volt bátorsága azt mondani, hogy "Soros Györgynek nincs köze az Európába irányuló bevándorlási hullámhoz." A szocialista Mesterházy Attila kíváncsi volt a magyar külügyminiszter levelének tartalmára, kérését teljesítették, íme a Soros-terv. 

Hogy Van der Bellen válaszolt-e Szijjártónak, nem tudni. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.