Zavar a migráció? Őrjöngsz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát? Akkor SZÜLJÉL!

Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom

- ezzel a névvel működik a szervezet, amely egyszerre ápol jó kapcsolatokat a Jobbik radikális szárnyával és nyíltan szélsőjobboldali szervezetekkel, de a kormányoldalhoz is közel áll. Partnerszervezetei között egymás mellett szerepel a magyar kormány által létrehozott Kopp Mária Intézet, a Toroczkai-féle Hatvannégy Vármegye, a Kurucinfó és a Betyársereg. A mozgalom vezetője, Budaházy Edda bizonyos megszorításokkal támogatja a kormány családpolitikáját, és az utóbbi hónapokban az Echo TV-be is többször meghívták, hogy a nem elég radikális Jobbikot kritizálja, illetve Rónaszékiné fideszes családpolitikus oldalán deviánsozza a melegeket.

A mozgalom partnerei: HVIM, Kopp Intézet, Kurucinfó, Betyársereg...

Ez a pártokon átívelő kapcsolatrendszer talán annak köszönhető, hogy a hivatalosan demográfiai kérdésekkel foglalkozó mozgalom 

olyan népszerű témákat kapcsol össze, mint a gyerekvállalás, a kereszténység, a migráció és a fajelmélet.

Ezt a honlapjukon olvasható bemutatkozásban így foglalják össze:

„Ezért valljuk, hogy a »migrációs válságnak« nevezett, Európára zúduló népvándorlás elősegítése szembeszegülés Isten parancsaival, és ellentétes az európai nemzetek érdekeivel; valódi népirtás, mellyel jogunk és kötelességünk szembeszállni. Valljuk továbbá, hogy a migrációt Európa népei akkor fogják tudni megállítani, amikor a hagymázas általános »emberi jogok« helyett ki mernek állni végre önmagukért, az európai öshonos fehér emberi rasszért.”

A migráció és a gyerekvállalás kérdéseit Orbán Viktor is összekapcsolta, 

amikor arról beszélt, hogy „az országot gyötrő népesedési problémát nem bevándorlással, nem migránsokkal, hanem családpolitikával kell megoldani”. A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom és Budaházy Edda most videóban is terjeszti ezt az üzenetet:

„Sajnálom, de tudnod kell, hogy legalább két gyermek világra hozatala nélkül te is okozója vagy Magyarország pusztulásának”

– hangzik az egyik legerősebb mondat a haza szolgálólányának meséjében, de van ott még, ahonnan ez jött:

  • „Rendben van az, hogy majd mások gyermekei kitermelik a nyugdíjadat?”
  • „Gondoltá' már arra, hogy te is megöregszel, és egy gyermektelen idős ember milyen kiszolgáltatott?”
  • „Elmész, pedig tudod, hogy itt élned, halnod kéne!”
  • „Küzdesz a tengerimalacok boldogságáért, de nem zavar az abortusz?”
  • „Nem izgat, hogy naponta száz magyar magzatgyermeket gyilkolunk meg?”

És a lényeg:

„Zavar a migráció? Őrjöngsz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát? Látod a bajt, és szeretnél tenni ellene? (...) Vállalj gyermekeket, akik majd benépesítik a Kárpát-medencét, és nem hagyják, hogy idegenek elfoglalják azt!”

Ha valaki ezek után rádöbbent, hogy a méhével harcolna a migránsok ellen, annak Budaházy Edda jó szívvel ajánlja kollekcióját turulmadaras és betyársereges babaruhákkal.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.