Azt állítja a veronai busztragédia sofőrje, hogy nem ő vezetett

bűnügy
2018 május 26., 14:13

Pénteken derült ki: október elején kezdődhet a büntetőper Olaszországban a veronai busztragédia ügyében. A 2017. január 20-i 18 halálos áldozatot követelő balesetet vizsgáló veronai ügyészség hat embert, köztük a busz magyar sofőrjét is meggyanúsította. A Bors úgy tudja, hogy V. János már meg is kapta az idézést az októberi tárgyalásra.

A sofőr most állítja: nem ő vezette a buszt.

A balesetről amúgy sem tudna nyilatkozni: arra hivatkozik, hogy az ütközéskor megsérült a feje, nem emlékszik semmire. Az egyik áldozat édesapja a bulvárlapnak elmondta, hogy V. János a baleset óta nem mutatkozik,

"és azóta sem kért elnézést egyetlen gyászoló szülőtől sem."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.