Letartóztattak két francia tinit, mert feltörték a Despacitót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elfogták és őrizetbe vettek két 18 éves francia fiút Párizsban, akiket azzal gyanúsítanak, hogy többek közt

feltörték a Despacitót. 

Még április elején történt a hekkelés a Youtube-on: a VEVO fiókjába hatoltak be, hogy a legnézettebb klipeket elérhetetlenné tegyék. A BBC szerint Nassim B és társa, Gabriel KAB Luis Fonsi klipjénél még a nyitóképet is megváltoztatták egy spanyol tévésorozatból kiszedett képkockára, amin maszkos fegyveresek láthatóak.

A világrekorder klip amúgy csak pár óráig volt elérhetetlen, a Youtube azonnal reagált. Az azóta sem derült ki, hogy hogyan fértek hozzá a Vevo rendszeréhez. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.