Akkora eső volt Debrecenben, hogy beázott az új stadion, el kellett halasztani a mérkőzést

foci
2018 május 27., 14:16
comments 107

Egész hétre esőt ígértek, és vasárnapra meg is érkezett a zuhé Debrecenbe, amelynek volt egy váratlan mellékhatása:

beázott a város 2014-ben átadott, új stadionja, emiatt pedig a vasárnapi meccset is el kellett halasztani.

Felhőszakadás miatt 17 óra helyett 17 óra 45 perckor kezdődik a DVSC-Puskás Akadémia mérkőzés az OTP Bank Liga 32. Fordulójában - közölte az MTI.

Bő egy órával a tervezett kezdés előtt hatalmas eső zúdult Debrecenre, a Nagyerdei Stadion játékterét is elöntötte a víz, így negyedórával a kezdő sípszó előtt Bognár Tamás játékvezető és segítői úgy döntöttek, egyelőre alkalmatlan a pálya a játékra, a mérkőzést a tervek szerint 17 óra 45 perctől játsszák majd le.

A felhőszakadás nemcsak játékteret nem kímélte, de a víz betört a stadion épületébe is, a játékoskijárónál és az öltözőfolyosókon több centiméter magasan hömpölygött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.