Félbeszakítottak egy angliai fesztivált két fesztiválozó halála után

Egy 18 éves nő és egy 20 éves férfi is életét vesztette egy portsmouthi zenei fesztiválon szombat éjjel. Mindketten a fesztiválon lettek rosszul. A rendőrség különálló esetként kezeli halálukat, nem gyanítanak idegenkezűséget.

A fesztivál szervezői viszont vasárnap délelőtt lefújták a további programokat. Mint írták, "veszélyesen erős, vagy szennyezett drog" kerülhetett a fesztivál területére. A rendezvény lefújását "elővigyázatossággal" indokolták.

A rendőröket szombat este hét óra után riasztották a fiatal nőhöz. Húsz perccel később a második áldozat is összeesett. Mindkettejüket a Queen Alexandra kórházba szállították, de életüket már nem sikerült megmenteni.

A halálesetek után kiadott közleményükben a fesztivál szervezői minden vendégüket felszólították, hogy "felelősségteljesen szabaduljanak meg" minden, a fesztivál területén vásárolt drogtól. (Via The Guardian)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.