Félbeszakítottak egy angliai fesztivált két fesztiválozó halála után

2018 május 27., vasárnap 9:55
39

Egy 18 éves nő és egy 20 éves férfi is életét vesztette egy portsmouthi zenei fesztiválon szombat éjjel. Mindketten a fesztiválon lettek rosszul. A rendőrség különálló esetként kezeli halálukat, nem gyanítanak idegenkezűséget.

A fesztivál szervezői viszont vasárnap délelőtt lefújták a további programokat. Mint írták, "veszélyesen erős, vagy szennyezett drog" kerülhetett a fesztivál területére. A rendezvény lefújását "elővigyázatossággal" indokolták.

A rendőröket szombat este hét óra után riasztották a fiatal nőhöz. Húsz perccel később a második áldozat is összeesett. Mindkettejüket a Queen Alexandra kórházba szállították, de életüket már nem sikerült megmenteni.

A halálesetek után kiadott közleményükben a fesztivál szervezői minden vendégüket felszólították, hogy "felelősségteljesen szabaduljanak meg" minden, a fesztivál területén vásárolt drogtól. (Via The Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt