A magyar GTA: bemászott a kocsi résnyire lehúzott ablakán, majd az utastérben talált, de másik autóhoz való kulcsot beletörte a zárba, amire megjelent a tulaj

bűnügy
2018 május 28., 09:02
comments 53

Vasárnap hajnali 1:30 körül egy, a szigetszentmiklósi Szent Miklós úton parkoló kocsi résnyire lehúzott oldalsó ablakát egy 25 éves budapesti férfi testi erővel lenyomta, majd az utastérben talált, de egy másik autóhoz tartozó indítókulccsal megpróbálta beindítani az autót, aminek az lett az eredménye, hogy a kulcsot beletörte a zárba.

photo_camera Fotó: police.hu

A szigetszentmiklósi GTA-t ráadásul megzavarta a kocsi tulajdonosa, ezért a tolvajok fejedelme a helyszínről elmenekült.

A sértett hívta a rendőröket, akik egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a helyszín közelében elfogták. A 25 éves férfit előzetesbe helyezhetik, lopás miatt nyomoznak. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.