A szocik után a Jobbik is Rokker Zsolti mögött

POLITIKA
2018 május 28., 13:45
comments 87

Hétfő délelőtt közölte az irányváltást a Magyar Szocialista Párt: az eddigi alibizés után komoly ellenzéki munkába kezdenek. Ennek első kézzelfogható eredménye, hogy

Rokker Zsoltit támogatják az miskolci 12-es választókörzet időközi választásán. 

A szocialistákhoz hasonló bejelentést tett a Jobbik is: nem engednek a Fidesszel kollaborálóknak, 

ők is Rokker Zsoltit támogatják.

Egészen pontosan azt írta az Indexnek a párt miskolci alapszervezete, hogy 

"a Jobbik örömmel értesült arról, hogy a miskolci 12-es választókörzetben július 15-én tartandó időközi önkormányzati választáson a sokak által csak Rokker Zsoltiként ismert humorista, Erdei Sándor is elindul. Erdei Sándor igazi lokálpatrióta, választási programja alkalmas arra, hogy a Győri kapu egy fejlődő, biztonságos, összetartó városrész legyen." 


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.