Egy részeg férfi megütötte a tesitanárt, aki erre földre vitte, majd a részeg férfi megint megütötte a tesitanárt, aki erre megint földre vitte

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal vádolja azt a férfit, aki márciusban kétszer is megütötte a Győr belvárosában testnevelés órát tartó tanárt.

Az ittas elkövető a vád szerint az órán résztvevő középiskolásokat kezdte szidalmazni, erre a tanár rászólt, hogy hagyja békén a tanítványait. A vádlott erre őt kezdte szidni, majd a mellkasánál meg is ütötte, amire a testnevelő a földre vitte a támadóját, aki ezután elindult a helyszínről, a gyerekek pedig elkezdték a futást.

A vádlott elindult, de ezután is visszakiabált a sértettnek, majd vissza is fordult, és újra a tanár felé indult, aki ekkor telefonon kért rendőri segítséget.Amikor odaért a sértetthez, az a mellkasán újra megütötte, ezért a tanár újra földre vitte, egyik kezével egy ideig ott is tartotta. Mikor az elkövető felkelt a földről, a sértett arcába köpött, majd távozott.

Pár perc múlva a részeg férfi az utcán éppen egy 81 éves asszonyt szidalmazott minden előzmény nélkül, amikor a rendőrök elfogták.

A 28 éves, különös visszaeső vádlottal szemben 7,5 év szabadságvesztés is kiszabható. (Ügyészség)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.